Rama zbulon “spiunët” që do të sjellë nga Turqia për të kapur…

299

Kontrolli i territorit në vendin tonë shumë shpejt do të bëhet përmes një sistemi dronësh super-inteligjentë.

Kryeministri Edi Rama publikoi ditën e sotme disa nga projektet e hartuara me sipërmarrës të ekselencës turke, pjesë e të cilave është edhe ky sistem kontrolli.

Rama shprehet se këta dronë do të prodhojnë të dhëna në kohë reale mbi rrugët, bregdetin, tokën bujqësore, pyjet, rendin publik dhe hapësira të tjera.