Plàs kéq në “Për’Puthen +40”! Konkurrenti: Stela më kërkoi…(VIDEO)

130

Gjithë studioja e “Për’puthen +40” është përfshírë në një debàt të àshpër ditën e sotme për shkak të Stelës dhe Armandos. Stela tregoi se Armando e ka kërcënuar dhe dhùnuar vazhdimisht.

Më pas Armando bëri një deklaratë shumë të fortë, që nxíti akoma më shumë përplàsje.

Armanado u shpreh se Stela i ka kërkuar që të kryejnë marrédhénie íntíme dhe pas këtyre fjalëve Stela u largua nga studioja.

Pjesë nga debàti:

Stela: Do të dal nga këtu se nuk e duroj dot më këtu. E mban veten në kamerave ndërsa jashtë kamerës je dhùnues. Dua mos të më flasësh më, kam të drejtë të bëj ç’të dua.

Armando: Kujdes kujt i tregon gishtin.

Stela: Ti duhet të dalësh nga emisioni se je shembull i kéq, më ke kércénuar! Kam ardhur të gjej dashurinë e time se jeta ime është e mbùshur me strés, por atë nuk e duroj dot.

Armando: Të çjérr màskën.

Stela: Ai është një person i dhùnshëm. Kur kemi dalë jashtë, më ka thënë “Ta tregoj unë ty.” Ti nuk e ke vendin këtu, unë kam të drejt të zgjedh, jo të dhùnoj. Është tùrp për ty.

Armando: Ti më ke kërkuar séks mua, më ke kërkuar të bëjmë dashuri bashkë.