“Me buzët qenke marshallah”, Rinian Leka nuk përmbahet përpara moderatores Ester Bylyku

106

Rinian Leka një nga djemtë më trendi të momentit, ka qenë së fundmi i ftuar në emisionin ‘Glamour Zone’, kundër të tjera është bërë pjesë e një sfide të vështirë.

Atij iu kërkua të bënte makeup-in e moderatores Ester Bylyku, por teksa ishte pranë saj, me sytë e mbyllur, nuk u përmbajt, dhe nisi ta komplimentonte Esterin për tiparet e saj.