Luli e Përputhen tregon kush ia ndez llampën: “Ilir Meta sa kófshà ime, doktor Berisha mund të pi viàgrà. Basha dhe Rama…”

148

Ajo është personazhi që tërhoqi vëmendjen e të gjithëve me pjesëmarrjen e saj në ‘Përputhen’, për vetë natyrën shumë sportive dhe energjike.

Ajo do diskutohej më shumë teksa publikoi këngën e saj të parë “S’ta jap” dhe të dytën “ Luje”. Në intervistën në “Abc e Pasdites” ajo nënvizoi se gjithçka e ka bërë për qefin e saj dhe nuk synon të ketë klikime apo të ardhura.

Një ndër shprehjet e saj që ka bërë mjaft zhurmë është: Ma ndez llampën. Pikërisht me këtë shprehje moderator i bëri një Lojë Lulit duke i vënë përball personazhe të njohur për të ditur nëse ja ndezin ose jo llampën e mes tyre edhe politikan.

Luljeta u shpreh për Ramën:

Edi është se*si, s’ka. Ky ta ndez pa e parë mirë. Mashkull 2 metër, i kuruar i veshur. Ma ndez llampën.

Luljeta për Metën:

Jo, jo. Ky sa kófshà ime. Most ë mërzitet, Iliri është I shkurtër, rrumbullak, topolak. Nuk ma ndez llàmpën.

Luljeta për Bashën:

Basha është king, është i bukur. Është i plogët. E ndez llàmpën, por nuk është tipi im.

Luljeta për Berishën:

Për Berishën kam respekt. E kam takuar, doktori është artist. Ka dhe një zonjë grua. Megjithse është doktor dhe ta ndez, doktori mund të pi viàgrà.