Gilberta shokon me deklaratën e saj: Më kanë kércénuar se kam kryer séks…

324

Gilberta e “Për’Puthen +40” për një kohë të gjatë doli në takime me Ilirin, por paprítur çdo gjë mes tyre u ndërpre.

Madje Gilberta ka qenë shumë e prérë ndaj Ilirit këto kohë dhe nuk e ka zgjedhur më në asnjë takim.

Mirëpo sot ajo ka zbùluar se pas këtij vendimi ka pasur një arsye shumë të fortë.

Gilberta zbùloi se ka marrë disa kércénime nga një ish-konkurrent i “Për’Puthen” dhe në ato momente nuk e ka pasur mbéshtétjen e Ilirt.

Ajo tha se nga kércénimet mund t’i cénohej dhe puna e saj si mësuese, por Iliri nuk e mbéshteti dhe kështu vendosi të mos dilte më me të.

“Kam marrë kércénime nga adresa e Naunit. Thoshte që ishte adresë false dhe kishte nxjérrë një status që kemi pasur një lídhje íntíme jashtë emisionit dhe këtë e kanë deklaruar Çimi dhe Luljeta. Më kanë qëndruar pranë Çimi dhe Samiu atë natë më ka ardhur kércénimi dhe thoshte “shihe ç’do të bëj unë tani” dhe jam ndjérë keq se ishte diçka e ulét, prej adoleshentësh, por në moshën tonë të réndon.

Unë jam mësuese, kam nxënës dhe nuk është normale që të shantazhojë.

Nuk mùnd t’i lejojë tjetrit të flasë për mua, të vërteta apo jo. Prindërit e nxënësve nuk u ndikuan se më njohin, nuk më pëlqejnë këto shantazhe. Iliri nuk më qëndroi pranë dhe në atë moment zgjodha të mos dal më me të. Më acàron, nuk e dua më përbàllë”, tregoi Gilberta.