Çfarë ndodhi? Nxehet keq Gramoz Ruçi me deputetin në Kuvend, salla shpërthen në të qeshura (video)

169

Sikundër ndodh çdo të enjte, edhe sot u mblodh Kuvendi i Shqipërisë për të disktuar ngjarjet e fundit politike dhe jo vetëm në vendin tonë.

Një moment disi i sikletshëm ka bërë të gjithë sallën të shpërthejë në të qeshura. Kjo ndodh pasi Artur Roshi po mundohej shumë që të merrte fjalën e tij në foltore pas Artur Metanit.

Këmbëngulja e tij ka nxehur kryetarin e Kuvendit Gramoz Ruçin i cili iu drejtua atij ashpër, që të mos intimidojë shërbimet e Kuvendit.