Tre persona të armatosur grabisin një familje në Vaun e Dejës, marrin miliona lekë

284

Mëngjesin e ditën e sotme në orën 03:00 të mëngjesit, raportohet të jetë kryer një vjedhje në banesën e një familje në Vaun e Dejës.

Sipas detajeve të mësuara, grabitësit kanë hyrë në banesë ndërkohë që kanë qenë të pranishëm edhe familjarët. Në grabitjen e kryer u vodhën plot 5 milionë lekë siç u raportua.

Për më tepër, grabitësit e kanë kryer grabitjen duke mbajtur familjarët nën kërcënimin e armës, dhe përpara se të largoheshin kanë marrë me vete edhe kamerat e sigurisë.