Shehaj: Ka vetëm një mënyrë për të rrëzuar Ramën dhe ajo është…

Agron Shehaj e ka vijuar në Vlorë turin e takimeve elektorale në kuadër të zgjedhjeve për kreun e PD.

 

Shehaj ka kërkuar votën e demokratëve më 13 qershor, duke thënë se PD duhet të reformohet për të shkuar drejt fitores në zgjedhjet e ardhshme.

 

Kandidati pë kreun e PD tha se e vetmja mënyrë për të rrëzuar qeverinë “Rama” është vota e qytetarëve.

 

Kandidati demokrat theksoi se në zgjedhjet e fundit shqiptarët nuk besuan tek ta dhe shkak për këtë është lidershipi

TE TJERA