Moderatorja e njohur shqiptare i lë të gjithë pa fjalë, i thotë “Po” propozimit të doktorit për martesë në mes të Tiranës (Foto)

205

Dentisti dhe mjeku estetist, Robert Renxa që po bëhet çdo ditë e më I njohur për median e sidomos rrjetet sociale ka publikuar së fundmi një video në InstaStory që ka tur bulluar gjithë rrjetin.

Doktori shfaqet në mes të Tiranës dhe në kr ah mban gazetaren e njihur Fjodora Fjora.

Mes lutjesh për ta zbritur në tokë Fjodora i përgjigjet se e do e madje i thotë “Po” propozimit të tij për martesë.

Gjithashtu në Instagram ato shihen gjithë kohën duke i shprehur da shurinë njëri-tjetrit, “Aman se vdiqa për ty”, shprehet moderatorja në një nga fotot për doktorin.