Test: Gjeni 5 ndryshimet në foton e shkëputur nga filmi vizatimor i “Borëbardhës”

68

Në fëmijërinë tonë, ne kemi parë filma të Disney të cilat na kanë argëtuar dhe na kanë bërë të ëndërrojmë shpesh herë.

 

Dhe tani që jemi të rritur, ne mund t’i përdorim këto filma të animuar për qëllime të tjera, si për të provuar aftësitë tona mendore dhe vizuale duke zbuluar ndryshimet midis 2 imazheve, për shembull.

 

Në 2 foto të bashkëngjitura do shihni një skenë të shkëputur nga filmi vizatimor i “Borëbardhës” dhe gjëja e vetme që duhet të bëni është të gjeni ndryshimet mes tyre.

 

Nëse nuk arrini ta gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë: