Jo vetëm në jug…/ Çmimet e “kripura” edhe në restorantet në zonat turistike të Shkodres !

941

Nje dite me pare zv/kryeministri Erion Brace i revoltuar ka reaguar me ane te nje postimi ne rrjetet sociale sa i perket cmimeve te cmenduar qe perballet konsumatori ne vendin. Ky “nam” kryesisht i ka mbetur jugut te Shqiperise sa i perket cmimeve qe cdo vizitor perballet ne restorante te ndryshme.

 

Por nje gje e tille ndodh edhe ne veri te vendit tone ne zonat turistike te Shkodres. Nje shume relativisht e larte per tu paguar per nje dreke duke marre parasysh standardin e jeteses por qe duket se per pronaret e restoranteve nuk u intereson.

 

Gjithesesi ajo çka mbetet per tu thene eshte qe te shpresojme qe “ose te ulen pak çmimet, ose te rritet punesimi” se ne raportin e punes dhe me cmimet me te cilat perballemi te paguajme ka nje hendek jo pak te vogel.