Bora nuk pyet për verën, zbardh plotësisht…

215

Në Fojnicë të Bosnjës ka rënë borë, duke mbuluar të gjithë vendin. Ndonëse jemi në fillim të erës, masa të ftohta ajrore me origjinë polare kanë depërtuar në Gadishullin Ballkanik. Një dukuri e pazakontë ka habitur meteorologët dhe vendasit.

 

Reshje bore pati edhe në majat e disa maleve të Kroacisë dhe Sllovenisë, ndërsa reshje bore mund të ketë ditëve të ardshme edhe në majat e maleve të Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut.