HYRJELAJMELIFESTYLETë paguhesh 1500 dollarë vetëm për fjetur gjumë! Ja si mund të...

Të paguhesh 1500 dollarë vetëm për fjetur gjumë! Ja si mund të arrini ta bëni…

Sipas udhëzimeve të sugjeruara nga ”Fondacioni Kombëtar i Gjumit” të rriturit duhet të flenë 7 deri në 9 orë në ditë ndërsa të vegjlit, për të mbështetur rritjen e duhur, do të duhet të pushojnë edhe më shumë.

”Foshnjat, për shembull, madje edhe deri në 17 orë çdo ditë”, shkruan faqja e internetit vanityfair.it. Sidoqoftë, përveç kohëzgjatjes, ne e dimë se është cilësia e gjumit që luan një rol të rëndësishëm në mirëqenien e një individi.

Në lidhje me këtë temë, faqja EveryNight.com ofron udhëzues të dobishëm se si të pushoni më mirë dhe këshilla për zgjedhjen e një dysheku të ri.

EveryNight.com do të paguajë për të fjetur disa persona, të cilëve për 30 ditë do t’u duhet të flenë një herë në ditë duke marrë pjesë në disa eksperimente që synojnë testimin e teorive të gjumit dhe që synojnë përmirësimin e tij.

“Ne duam të provojmë disa hipoteza për të mirat dhe dhe të këqijat e gjumit për t’i dhënë komunitetit tonë disa informacione të vlefshme”, shtuan studiuesit.

”Ne e dimë që në përgjithësi dremitjet me gjatësi të ndryshme kanë disa përparësi, por ne duam ta provojmë dhe na duhet ndihma juaj”, shkruan stafi i EveryNight.com në faqen e propozimit.

Kandidatët idealë duhet të jenë në gjendje të flenë vetëm për të siguruar që askush nuk i shqetëson gjatë fazës së pushimit dhe kërkohet një njohuri e mirë e gjuhës angleze për të dhënë reagime dhe për të konsultuar udhëzimet.

Puna paguhet: në fakt, në fund të misionit, personat do të paguhen 1 500 dollarë.

TE TJERA

spot_img