Në një lidhje me djalin e kryeministrit Rama? Gazetarja e njohur reagon pas lajmeve që bënë bujë

243

Gazetarja e sportit, Albana Bejko është aluduar se mund të jetë në lidhje romantike me Greg Ramën, djalin e kryeministrit Rama.

Këto zëra u shtuan dhe më shumë kur dyshja u panë së bashku në një stadium. Mirëpo, gazetarja i ka hedhur poshtë të gjitha zërat, duke thënë se janë vetëm miq.

Bejko: Jemi thjesht miq, prandaj jemi të pashqetësuar nga kamerat.Unë në fakt jam shumë private, nëse do ishte e vërtetë nuk do zgjidhja që të shkoja në një vend publik, unë isha në orar pune.

Jemi miq prej kohësh, jo nuk jemi. Javën tjetër mund të ftosh Gregun dhe do të thotë të njëjtën gjë.