Hajde shkollë hajde…/ Shqipja ‘lë nam’ gjatë përballjes me Tean: Kam mbaruar shkollën për…!

217

‘Për’Puthen’ është padyshim është ndër ‘reality-show’ më të ndjékur televizive i arritur ndonjëherë në televizionet shqiptare.

Arsyet e suksesit janë të shumta duke filluar që nga formati, romancat, débatet , íntrigat dhe skàndalet e shumta që filluan të zbuloheshin pas dalje se konkurrentëve nga emisioni.

Fillimisht në program hynë 4katër vajza dhe katër djem të cilët më pas erdhën duke u shtuar. Konkurrentët menjëherë u bënë personazhe sepse emisioni iu dha atyre shumë famë dhe për një ditë ato e panë veten të njohur në gjithë publikun shqiptar.

Përballje e ashpër mes Teas dhe Shqipes, çfarë do të ndodhë pas përfundimit të “Për’puthen”

Shumë nga ato filluan që këtë famë mos ta linin të kalonte kot por e kthyen në benefite financiare. Ato filluan ti bënin promocion dhe të zgjeronin bizneset e tyre aktuale, të organizonin give away, të benin reklama rrobash e bizhuterish etj.

Duke qënë që ishte një emision me audiencë maksimale , emisioni kishte shumë présion gjë që bënte që konkurrentët shpeshherë të reagonin kéq.

Kjo gjë çoi në marrjen e màsave dhe pénaliteteve për konkurrentët. Personazhi i parë ndaj të cilës u mor màsë duke e përjashtuar nga reality show ishte Shqipe Hysenaj.

Ajo u përjashtu sepse fýeu dhe diskríminoi Gracianon sipas produksionit. Por siç duket Shqipes nuk i doli ínati dhe vazhdonte të fliste nëpër media dhe portale të ndryshme kundër produkionit dhe disa konkurrentëve në veçanti.

Ajo i àkuzonte se ishin fàllso dhe nuk ishin të vërtetë me publikun. Edhe pse u përjàshtua me shumë bujë Shqipja kërkoi fàlje dhe u rikthýe si opinioniste tek “Për’Puthen Prime”.

Mbasi po afrohej dhe fundi i emisionit produksioni vendosi që në javën e fundit të kishte ballafaqime mes konkurrentëve që kishin pasur débatet më të àshpra me njëri tjetrin.

Normalisht nuk kishte se si të mungonte dhe përballja “e shumëpritur” Shqipe-Tea. Shqipja kishte hédhur àkuza të forta ndaj Teas dhe tani Tea ishte duke i kërkuar sqarime në lidhje me të gjitha deklaratat e Shqipes ndaj saj.

Teksa po sqaroheshin 2 nga “rivàlet” më të fòrta në ‘Për’Puthen’ ndodhi dhe “perla” e Shqipes. Tea po e pyste atë nëqoftëse ishte mjeke, dietologe apo kishte mbaruar për shkenca politike.

Ndërkohë përgjigjja e Shqipes ishte ‘epike’. “Kam mbaruar moj Tea, kam mbaruar për palestër. Nuk dihet nëse ka qenë ndonjë lapsus nga ana e Shqipes ose ka bërë shaka por publiku e ka shijuar shumë këtë batutë nga ana e saj.