HYRJELAJMEARGËTIMBlendi Fevziu ha supë me krimba dhe kërcen në rrugë publikohen pamjet...

Blendi Fevziu ha supë me krimba dhe kërcen në rrugë publikohen pamjet që po thyejnë rrjetin

Gazetari i mirënjohur Blendi Fevziu, njihet për pasionin që ruan për udhëtimet.

Blendi është një ndër personazhet shqiptarë i cili ka vizituar pothuajse çdo vend të botës.

E natyrisht që çdo qytet lë impaktin e tij tek gazetari, duke nisur që nga kulturat e deri tek pamjet përrallore që ofrojnë.

Së fundmi, ai ka postuar një foto nga Zimbabve të Afrikës Jugore se për drekë ka ngrënë supë me krimba mëndafshi.

Madje ka ndarë edhe një foto nga dreka për të treguar se nuk po bën shaka. Po ju do ta provonit si ushqim?

Ai ka publikuar se fundmi një video duke kërcyer ne rruge me vendasit e këtij shteti të varfër.

Blendi shpeshherë e ka treguar se është një tip mjaft sportiv dhe përshtatet me njerëz apo vende te ndryshme.

Gjithsesi kjo video e tregon akoma me mire sportivitetin e tij, dhe është një kërcim qe asnjë nuk e ka publikuar deri me sot

TE TJERA

spot_img