Armina Mevlani flet për marrëdhënien me fëmijët e Shkëlzenit: Në jetë asgjë nuk është si në përralla

Blogerja Armina Mevlani u ka treguar ndjekësve të saj në rrjete sociale se ekzistenca e dashurisë së fortë mes dy partnerëve, bën që të kapërcehen të gjitha vështirësitë e një lidhjeje me një person që ka pasur një martesë më para, si në rastin e Shkëlzen Berishës.

Mevlani tregoi se jeta nuk është siç mund të tregohet një histori në përralla pasi edhe ajo është hasur me vështirësi. Madje zbuloi dhe se marrëdhënia e saj me fëmijet nga martesa e parë e Shkëlzen Berishës, është shumë e mirë.

“A është e vështirë marrëdhënia me një partner i cili ka patur një martesë dhe fëmijë më parë?”– e pyet një ndjekës.

“Në jetë asgjë nuk është si në përralla, rëndësi ka që dashuria të jetë e fortë. Përsa kohë është ashtu këto nuk quhen me probleme, përkundrazi unë fëmijët e partnerit i dua shumë”– ia ktheu Armina

TE TJERA