Analistët e njohur nuk mbajnë dot të qeshurën me deklaratën e Bashës, Ylli Rakipit ‘i del emisioni nga duart’ (VIDEO)

552

Moderatori Ylli Rakipi i ka tërhequr vëmendjen Arjan Currit, Artur Zhejit dhe Edvin Kullurit që të ndalin të qeshurën në mënyrë që të fillonte emisioni.

Të qeshurat erdhën ku analistët u përpoqën të shpjegonin se çdo donte të thoshte Basha me deklaratën “ne do të vazhdojmë të luftojmë deri në fitore”, teksa sapo kishte humbur për herë të dytë zgjedhjet parlamentare.

“Regjia me fokuso mua, se s’ke ç’bën, këta po qeshin tani ngaqë lideri tha se tani fillon lufta”, sqaronte drejtuesi i emisionit Ylli Rakipi nga ana tjetër.

Video: