Antonela nuk përmbahet dot ndaj Atdheut, e qëllon me shuplakë dhe këpucë në studio

415

Antonela është nevrikosur nga sjellja e Atdheut me Sarën dhe është ngritur për ta qëlluar me shuplakë në studio.

Ajo i bëri të qartë se këto gjëra nuk i bën dot me të dhe më pas e goditi me këpucë duke i thënë se është “i pafytyrë”.

Antonela: Këto gjëra nuk mi bën mua, t’i fusësh gishtat në gojë të tjerëve.

Atdheu: Çfarë ishte kjo?

Antonela: Kështu jam unë, e dhunshme, e dashur. Kur nuk më respekton, kështu jam.

Atdheu: Këtë ta lejova, se nuk më ka prekur njeri me dorë mua. Je me fat.