Zaho mungoi në mitingun e fitores të PS-së, Rama zbulon arsyen: Nuk arriti dot të pranonte faktin që nuk mori asnjë votë…

937

Kryetari i Partisë Socialiste Edi Rama tha se Zaho mungon në këtë miting të fitores pasi është mërzitur pak sepse nuk pranon dot faktin që nuk ka marrë asnjë votë në Vlorë edhe pse bëri fushatë.

- PUBLICITET -

Rama:

Zaho nuk arrin të pranohet me faktin që nuk mori asnjë votë dhe unë i mora të gjitha dhe pse bëri fushatë në Vlorë.

Kujtojmë se Rama gjatë fjalës së tij mbyllëse në fushatën e Vlorës doli së bashku me Zahon në podium ku madje ky i fundit tha “Të dua Vlora.”

- PUBLICITET -