HYRJELAJMEPOLITIKË“Sot në 18.00, në Sheshin Skënderbej”/ Rama: Kush të dojë të na...

“Sot në 18.00, në Sheshin Skënderbej”/ Rama: Kush të dojë të na bashkohet për përqafimin e fitores!

Ndërsa mbetet edhe pak që numërimi i votave të përfundojë PS është forca e parë.

Kryetari Rama në facebook:

Sot në 18.00, në Sheshin Skënderbej, skuadra kampione e patronazhistëve, koordinatorëve, drejtuesve, deputetëve dhe kush të dojë të na bashkohet për përqafimin e fitores❤️

TE TJERA

spot_img