Mbyllet numërimi në Shkodër, Ilir Beqaj e sheh veten jashtë parlamentit

2885

Është mbyllur procesi i numërimit të votave në qarkun e Shkodrës, ku me të dhënat e deritanishme PD ka marrë 5 mandate, PS ka marrë 3 mandate, PSD e Tom Doshit 2 mandate dhe LSI 1 mandat.

Pa llogaritur mundësinë e thyerjes së herësit, e cila do të shihet pas numërimit të votave për kandidatët, ish-ministri i Shëndetësisë Ilir Beqaj e sheh veten jashtë parlamentit.

3 të parët në listën e PS-së në Shkodër janë Edona Bilali, Paulin Sterkaj dhe Benet Beci.