Brohorima e duartrokitje në qendrën e votimit, Partia Socialiste fiton edhe në…

884

“Bravo!” “Bravo!” “Bravo!”

- PUBLICITET -

Kështu dëgjohet të brohorasin në kor vëzhgues, numërues, kandidatë për deputetë dhe përfaqësues të Partisë Socialiste në Astir, pas leximit të votave në këtë zonë.

Siç shihet dhe nga pamjet e mëposhtme, të gjithë janë të kënaqur me fitoren që kanë arritur. Newsbomb.al mëson se bëhet fjalë për banorët e pallateve në të gjithë zonën e Unazës, përkrah dy anëve të rrugës kryesore, të cilët kanë votuar në masë socialistët.

Ndërkohë, banorët e shtëpive informale të cilat u prishën për tí hapur rrugë projektit të ndërtimit të Unazës së madhe, kanë votuar PD. Ai projekt aq i bllokuar nga Partia Demokratike dhe banorët që iu prishën shtëpitë, duket se mezi është pritur nga banorët e tjerë.

Punën e institucioneve lokale dhe qëndrore për një nga nyjat më të rëndësishme të qarkullimit në Tiranë, e që i jep një zhvillim krejt tjetër gjithë zonës, banorët e Astirit e kanë vlerësuar duke votuar socialistët.

- PUBLICITET -