S’KA SURPRIZA NË SHKODËR! NUMËROHEN 83.6% E VOTAVE, PD FORCË E PARË E NDJEKUR NGA PS, PSD FORCË E TRETË, LË ‘NË HIJE’ LSI

894

Kur janë numëruar 83.6% e votave, në Shkodër nuk ka surpriza. PD vijon të kryesojë me 43.9%, e ndjekur nga PS me 28.8 %. Forcë e tretë në Shkodër renditet PSD me 14.9%, duke lënën në hije LSI që ka marrë 8.7 %.

- PUBLICITET -

Projeksioni i mandateve deri tani është 5 për Partinë Demokratike dhe 3 për Partinë Socialiste.

- PUBLICITET -