“Kryesojmë për herë të parë në 12 vite”, Jorida Tabaku del “bllof” nga shifrat e KQZ-së, PS del udhëheqëse

702

Kadidatja për deputete e PD-së, Jorida Tabaku ka folur sot në një deklaratë për media nga shkolla “Hoxh Tahsim”, lidhur me procesin e numërimit të votave deri më tani.

Tabaku u shpreh se PD ka një rritje të votave dhe se për hërë të parë kryeson në atë njësi pas 12 vitesh.

Mirëpo referuar shifrave të KQZ shihet se në Njësinë nr.2 është PS ajo që kryeson me 45.83% (8523 vota) ndërsa PD ka 41.58% (7734 vota).