“Shenjë e keqe për qeverinë” Arian Çani tregon detajin që i bëri përshtypje sot gjatë zgjedhjeve

1644

Në ditën e sotme ku shqiptarët i janë drejtuar kutive të votimit për të zgjedhur qeverinë e re për 4 vitet e ardhshme, ka reaguar dhe gazetari Arian Çani.

- PUBLICITET -

Ky i fundit shprehet se pjesëmarrja masive e qytetarëve në votime që në orët e para të mëngjesit është shenjë e keqe për qeverinë.

“Radhë të gjata pa fund nëpër qendrat e votimit gjithandej «për shkak te kovidit »… shenjë e keqe shumë për ata që duan rotacionin. Parashikoj mijëra e mijëra vetë që nuk do arrijnë dot të votojnë. Qindra e qindra të tjerë do lodhen dhe do kthehen pa votuar. Shenjë e keqe shumë”,- shkruan Arian Çani në një postim në Twitter.

- PUBLICITET -