Plas debati/ Komisionerët e PD dhe PS përplasen me njëri-tjetrin, marrin vulat dhe largohen

407

Prej më shumë se një ore është pezulluar votimi në Libonik të Korçës.

- PUBLICITET -

Ky vendim është marrë nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

Sipas burimeve mësohet se ka patur debate mes komisionerëve të PS dhe PD.

Ata kanë pretenduar se administrata e bashkisë është jashtë për presion dhe kanë marrë vulat e janë larguar.

Bëhet fjalë për qendrën e votimit 3822, 3813.

Ndërkohë pritet një vendim i KQZ në lidhje me procedurat e mëtejshme që do të ndiqen.

- PUBLICITET -