Mbyll para kohe qendrën e votimit, çudit komisioneri: Ja pse e bëra

2456

Një qendër votimi në Kavajë është mbyllur përpara orarit zyrtar. I pyetur nga mediat, komisioneri ka dhënë një arsye të çuditshme, që e ka cuar të bëjë një shkelje të tillë të ligjit.

Ai u shpreh me tone të larta u shpreh se ka pritur pesë orë në qendrën e votimit, por nuk është paraqitur asnjë votues. Komisioneri deklaroi se e di shumë mirë se njerëz ka në këtë vend, e se nuk vjen asnjeri për të votuar. “Nuk ka njeri. 100 shpi ka fshati gjithsej. Kam pesë orë që po rri. Nga ora 1 deri tani, ka pesë orë që kam qenë këtu dhe nuk ka ardhur asnjë person me votuar. E di se sa njerëz ka kjo lagje se kam qenë në komision prej vitit 1991”, u shpreh ai.