Fotografoi votën dy herë! Njëherë për PD dhe pastaj LSI-në, ja kush është qytetari që u arrestua

413

Top Channel mëson se një shtetas tek shkolla Çajupi në Tirane një qytetar ka tentuar të fotografojë votën.
Personi në fjalë, siç mëson Top Channel është Granit Sulku dhe ai është pikasur nga komisionerët. Granit Sulku pasi ka marrë fletën e votimit ka votuar subjektin politik PD dhe e ka filmuar votën dhe i ka thënë komisionit se iu prish fleta e votimit.
Komisioni i ka dhënë një fletë tjetër votimi dhe ky shtetas pasi ka votuar LSI e ka filmuar përsëri votën.
Ky veprim është vënë re nga vëzhguesit dhe e kane bllokuar dhe kane njoftuar policinë. Në përfundim të veprimeve, ky shtetas është arrestuar në flagrancë.

- PUBLICITET -