Gjykata rrëzon kërkesën e LSI-së, lë në fuqi karantinën dy javore për ata që vijnë nga Greqia dhe Maqedonia

145

Gjykata adiminstative e Apelit ka rrëzuar kërkesën e LSI-së,

- PUBLICITET -

duke lënë në fuqi karantinimin dy javor për personat që vijnë nga Greqia dhe Maqedonia.

- PUBLICITET -