Përplasjet me kryeministrin, Ilir Meta i njeh vetëm këto dy cilësi pozitive Edi Ramës

478

Pavarësisht përplasjeve të forta me kryeministrin Edi Rama, presidenti Ilir Meta i njeh disa cilësi pozitive kreu të qeverisë. Meta tha se Rama është ambicioz dhe energjik që sipas tij janë pozitive.

- PUBLICITET -

“Edi Rama është ambicioz dhe është pozitive. Ka shumë energji dhe kjo është pozitive. Ka një problem të madh se është shumë i pabesë. Në politikë s’ka asnjë parim dhe natyrisht që ka energji negative, nuk i ka pozitive. Mbi të gjitha është kaq egoist dhe nuk ka asnjë keqardhje për çdo gjë që shkakton,” u shpreh Meta.

 

- PUBLICITET -