Pazaret e LSI për blerjen e votës, përgjimet: Andej nga 3-shi bëhet nami, për 5 minuta merr 60 mijë lekë, kapi futi në makinë të votojnë

276

Në një video ekskluzive në Breaking në Top News shihet me zë e figurë se si kandidati i LSI Etjon Joka blen votat në Tiranë

Por jo vetëm kaq, në një video tjetër Edison Babo një tjetër person i angazhuar me LSi, vijon pazaret ku premton punësim për qytetarin pas zgjedhjeve, ndërsa përmend dhe kryetaren e LSI.

Tako Monikën, fol me Monikën , thotë ai.

Dhe akoma me skandaloz është fakti kur flasin për komunitetin rom, ku thotë se: Andej nga treshi bëhet nami, ej ëer 5 min të marrësh 60 mijë lekë, i kap i fut në makinë

“Më tha Monika ke taku diamant. Jam diamant. Ik fol me Moniken. Se do t’i mbushi ajo Monika veçse se ka thënë po. I mbushi kto tha. Se Xuri ia mer kalamajt nuk i sheh më Monika. Me mua nuk kalojnë ato shok. Mori bodigardin e Berishës në tel, Ermalin. Mali si je. Ai o Xurro ku je mo, do të ndihmojë vëllai. I thotë Xurri sa më premto? Njëmijë i thotë. Thua Doktorit ka thënë Xurri njëmijë po në të gjithë Shqipërinë.
Gëzim i madh, andej nga treshi bëhet nami , për 5 min të marrësh 60 mijë lekë, i kap i fut në makinë të votojnë”, thotë Babo.