Meta bën kthesën e madhe pak orë para zgjedhjeve, çfarë ndodhi? Artan Hoxha nxjerr fotot (FOTO)

1650

Presidenti Ilir Meta me anë të një mesazhi duket se është zbutur disa pas apeleve të ndërkombëtarëve për të ulur tonet dhe mos rritur tensionet politike. Në një mesazh tij, Meta duket se ka reflektuar dhe ka bërë thirrje që të shmanget ccdo incident artificial dhe të tregohet kulturë demokratike për zgjedhjet e 25 prillit.

Gazetari Artan Hoxha kërkon që Ilir Meta të ndajë mendjen pasi po krijon konfuzion tek qytetarët. Hoxha ka kujtuar edhe deklaratat e Metës në zgjedhjet e 30 qershorit ku bëri thirrje për luftë dhe në fund nxori orkestrën në qendrat e votimit.

“O komandat, na preve krahet!!!

Ndaje mendjen! Pardje na the, “t’i mprehim sfurqet e sepatat”…

Sapo nisem te mprehim sfurqet e sepatat, t’i dole sot ne mesdite, e na the, qe te dielen ta bejme feste….

Tani çfare te bejme?!

Te mprehim sfurqet e sepatat te kovaçana e Haxhiut, apo te ngrohim dajren dhe klarineten e Danes

Se edhe ne zgjedhjet njepartiake te 30 qershorit 2019, keshtu na thate, behuni gati per lufte, dhe pastaj na nxoret orkestren te qendra e votimit…”, shkruan Artan Hoxha.