Klodiana Lala parashikon çfarë do të ndodhë pas ditës së zgjedhjeve dhe …

1473

Gazetarja e mirënjohur Klodiana Lala ka qenë e përfshirë ndjeshëm në çështjen e zgjedhjeve të 25 Prillit dhe ngjarjeve kryesore parazgjedhore dhe si dhe problematikat jo të pakta të ditëve të fundit.

- PUBLICITET -

Ajo ka parashikuar se dita e zgjedhjeve, pra të Dielën nuk do të ketë asnjë problematikë dhe se procesi pritet të shkojë mirë dhe në qetësi. Sakaq, ajo thekson se problematikat do të dalin menjëherë pas të dielës. Lala theksoi se këto probleme mund të dalin edhe nga kandidatë që nga fundi për 10 vota ose më pak rrezikojnë të mos hyjnë në kuvend.

“Situata nuk do të jetë problematike ditën e zgjedhjeve. Problemin e shoh pas zgjedhjeve. Debati për preferencialët do të jetë i madh. Mund të jenë kandidatë nga fundi që për 10 vota mund të hynë në Kuvend, këtu do të jetë problemi i madh. Unë i bëj thirrje qytetarëve që do të votojnë që të mos intimidohen”, u shpreh Klodiana Lala për Neës24.

- PUBLICITET -