Aktori i njohur: Sa të kem jetën nuk votoj më për PS, patronazhisti ka hyrë në familjen time

3091

Aktori i njohur, Rezart Veleshnja ishte i ftuar sot në “Wake Up”, ku foli edhe atë që tashmë është bërë çështje dite, patronazhistët.

Rezi zbuloi edhe kë kishte menduar të votonte, por u shpreh i zhgënjyer nga cenimi i jetës private.

“Më në fund pashë database dhe më kishin kontrolluar çdo gjë timen, kunata, nga ka ardhur, nga vjen, kishte hyrë në familjen time, do votojë për PS i ati ka dalë në pension.

Njëherë e përgjithmonë, sa të kem jetën, për këta njerëz që mua më kanë bërë këtë gjë, që më kanë kontrolluar jetën dhe çojnë dhe informacione që është i sigurt ky që do votojë për ty, nuk e kanë votën vetëm nga kjo gjë Unë për PS isha me thënë të drejtën, do ta hidhja votën pas shumë vitesh, nuk do ta jap më, vetëm për këtë patronazhistin”, tha Rezi.