“Vetëm mos gjuni tha asigjo tjetër”, flet ushtaraku që neutralizoi agresorin e xhamisë: I bërtita shumë, u tremb

511

Si i sëmurë si i cmen. E kena nalu o burr. E kapëm dhe ia diorëzum policisë.

- PUBLICITET -

Unë jam ushtarak, jena të trajnum. Kishte shumë panik. Qytetarët u shpërndanë të gjithë. Unë isha matonë. Sapo doli te berberhonja e rrafi pak fare. Shumë pak. Vetëm mos gjuni tha asigjo tjetër.

Pak fare i kena gjujt. Mund të dëmtonte dhe qytetarë tjerë. Ia dhamë policisë thi kën. E gjetëm te dora e djalit. Mezor ia hoqëm.

I ulërita, i bërtita shumë. U tremb. Unë jam frekuentues i xhamisë. Nuk ka ndodhur asnjë herë tjetër. Hera e parë dhe e kaluam me sukses shyqyr.

- PUBLICITET -