“Përgatitu më mirë kur të ftosh kryeministrin”, Edi Rama i kthehet ashpër gazetares së njohur në mes të emisionit

574

Kryeministri Edi Rama i ftuar mbrëmjen e djeshme në emisionin ‘Zgjedhje 2021’ u përplas disa herë me gazetaren Pranvera Borakaj.

- PUBLICITET -

Teksa gazetarja e pyet nëse ndihet i lodhur, Rama i tha se ajo duhej të përgatitej më mirë për intervistën. Gazetarja Borakaj është shprehur se ajo nuk bie në granckën e tij.

Pjesë nga biseda:

Pranvera Borakaj: Suksese në garë! Jeni lodhur?

Edi Rama: Të të them të drejtën, duhet të përgatitesh më mirë kur fton kryeministrin.

Pranvera Borakaj: Nëse të jam dukur unë e papërgatitur, nuk e di çfarë mund të mendosh në studio të tjera.

Edi Rama: Nejse, kjo që the është premisë që nuk do të përgatitesh më shumë.

Pranvera Borakaj: Unë përgatitem gjithmonë shumë, shpresoj që edhe ju të përgatiteni kaq shumë.

Edi Rama: Këshilla ime është përgatitu më shumë, dhe përfto më shumë nga partneri që ke në emision.

Pranvera Borakaj: E kuptoj lojën tuaj por nuk bie në këtë grackë, ashtu sikur nuk binit ju në grackën e Albin Kurtit.

Edi Rama: Kjo nuk është lojë, se nuk kam ardhur për të luajur.

Pranvera Borakaj: Se jam kurioze, në cilën pjesë më keni kapur pa përgatitur.

Edi Rama: Ishte shpjegimi i frymëmarrjes time kur mbaroi emisioni

Pranvera Borakaj: Në cilën pjesë t’u duka e papërgatitur?

Edi Rama: Është bisedë për kafene. Unë nuk shkoj se kam punë në fushatë.

- PUBLICITET -