“Shumë e emocionuar nga kjo pritje fantastike”, Greta Bardeli takim në fshatin Grudë të Rrethinave…

328

Shkruan në Facebook Greta Bardeli Gjoni, kandidate për deputete e PD- së për Qarkun Shkodër: Jam shumë e emocionuar nga kjo pritje fantastike në Grudë!

- PUBLICITET -

Gruda demokratike, Gruda e fitoreve historike! Ju falenderoj për mikpritjen dhe organizimin e këtij takimi super pozitiv!

- PUBLICITET -