“Je e cekët, ike te Samiu sa more vesh që ka pasaportë australiane”/ Debat i fortë mes Armandit dhe Stelës

Një debat i fortë ka plasur mes Armandit dhe Stelës edhe pse në fillim ekzistoi një pëlqim mes tyre.

Debati nisi pas përmendjes së Armandit në takimin e Stelës dhe Samiut.

Samiu u shpreh se nuk i pëlqeu aspak mënyra e sjelljes së Armandit në takim me të, duke thënë se ka sjellje të pamatur.

Stela ndërhyri në studio duke thënë se nuk ka më asnjë ndjenjë, as pëlqim për Armandin.

Këtij të fundit duket se nuk i pëlqeu kjo duke thënë: “Ti je shumë e cekët për të kuptuar ndjenjat, ike te Samiu sapo more vesh që ka pasaportë australiane”.

“Nga tani e tutje s’të konsideroj më në këtë studio,” u përgjigj Stela.

TE TJERA