Apeli i mjekut infeksionist: Po qarkullon një virozë tjetër, mos e ngatërroni me …

I ftuar në “Wake Up”, mjeku infeksionist në QSUT, Gent Stroni tha se aktualisht në vend po qarkullojnë viroza të stinës dhe apeloi që të mos ngatërrohen me Covid-19.

“Është një virozë tjetër, që unë do inkurajoja edhe kolegët e mi në ISHP. Shikohet një virozë që ndoshta mund të jetë ajo e famshmja stinore që njerëzit tashmë janë me hundë të bllokuara, me një rrjedhje hundësh, por që nuk kanë të bëjnë me koronavirusin.

Në një njëjtën kohë ne shohim edhe situatën e personave që kanë një virozë të traktit gastrointestinal, por jo domosdoshmërish është Covid. Pra, jo të gjitha rastet na çojnë në këtë drejtim”, sqaroi ai.

TE TJERA

spot_img