Pas takimit tepër romantik, deklarata e papritur e Antonelës: Kam pëlqim për Blerimin. Ja çfarë thonë vajzat për Atdheun

970

Antonela pati një takim tepër romantik me Atdheun por nuk hezitoi të fliste për Blerimin, i cili duket tepër i zemëruar me të.
Antonela e tha qartë se ka pëlqim për të, ndërsa Ola dhe Aristela shprehën dëshirë për të njohur Atdheun.
Antonela: Do të dal më të tjerë. Kam pëlqim për Blerimin akoma.
Blerimi: Edhe unë kam pëlqim si fizik, por kam dyshimet e mia.
Aristela: Edhe unë kam pëlqim për Atdheun.

- PUBLICITET -