“Çfarë janë këto duar të nxehta?”/ Antonela ndjen menjëherë Atdheun: Nuk je i sinqertë!

222

Pas drekës në restorant, Atdheu dhe Antonela kanë shijuar masazh në praninë e njëri-tjetrit.

Pas diskutimit që nuk do të dalin me të tjerë, Atdheu u ngrit për t’i bërë masazh Antonelës, por ajo e kuptoi menjëherë dhe i tha se nuk është i sinqertë.
Antonela: Ty të intereson me dal me vajza tjera.
Atdheu: Jo.
Antonela: Precizoje pra se e keqkuptojnë njerëzit. Po nëse të fton një vajzë tjetër?
Atdheu: Po ty që do të ftoj në takim një djalë tjetër?
Antonela: Jo nuk dua.
Atdheu: S’dal. Je mashtrues.
Atdheu çohet t’i bëjë mesazh Antonelës.
Antonela: Çfarë janë këto duar të nxehta? Nuk je i sinqertë.
Atdheu: Unë prisha terezinë time për të të bërë masazh.
Top Channel