Deputeti i njohur paralajmëron goditjen e fortë që do të marrë së shpejti çifti Meta-Kryemadhi

464

thotë se është një parti familjare në pronësi të Metës dhe Kryemadhit.

Ai tha se shqiptarët do ta thyejnë në mes LSI-në në 25 prill.

“Mendoj që LSI-ja është parti shtëpiake dhe familjare. Ka një kohë biologjike që është sa koha biologjike e çiftit në pronësi. Shqiptarët janë aq të ndërgjegjshëm sa ta thyejnë në mes LSI-në, t’ia përgjysmojnë votat që do të marrë. Mendoj se do të marrë gjysmën e votave që mori në vitin 2017.Ajo që LSI-ja ka në programin e vet, tregon se është një parti familjare, një SHPK ku pronësinë kryesore e ka çifti presidencial”, tha Bushati për Dritare.