E vërteta e hidhur e familjes së Teas, mamaja e saj e dënuar për… (foto)

429

Ne Perputhen Tea eshte shprehur se eshte rritur nga gjysherit dhe jeton vetem me te motren ne Tirane, nderkohe qe e verteta eshte ndryshe.

Ne 2015 ne media ka qarkulluar lajmi se nje cift ne Lushnje jane arrestuar per kult ivim te len deve nar koti ke diku tek rreth 800 rre nje.

Teuta Trifoni eshte pikerisht nena e Teas e cila nuk dihet nese vazhdon te kryeje den imin apo eshte jashte shtetit, ndoshta kjo ka qene edhe arsyeja qe Tea ka qene shume e rezervuar persa i perket jetes se saj familjare.