U zunë se Antonela doli me Atdheun, por ajo s’ndalet kap Blerimin: Të kam nis zemër pse s’ma kthen

Në puntatën e djeshme të “Përputhen”, Blerimi dhe Antonela patën një d ebat të ashpër. Blerimi nisi t’i kërkojë llogari Antonelës duke e akuzuar se takohet me Atdheun jashtë programit.Shikovid me poshte:

Antonela e mohoi këtë dhe refuzoi që t’i jepte lloari Blerimit duke i thënë se nuk është “gruaja e tij”. Debati ka vazhduar edhe në prapaskenë dhe sot është publikuar një video ku shihet se Antonela ndjek Blerimin dhe i kërkon shpjegime.

 

Ajo kërkon të sqarohet ndërsa Blerimi largohet dhe re fuzon të përgjigjet. Madje dëgjohet se Antonela i ka dërguar një mesazh në Instagram, por ai nuk ia ka kthyer.

 

TE TJERA