HYRJELAJMELIFESTYLE“Duke e dit që kam me ti shly, prap i ke ly”/...

“Duke e dit që kam me ti shly, prap i ke ly”/ Andi puth Jasminën në bagazhin e makinës

Andi dhe Jasmina kanë diskutuar gjatë në takimin e tyre bashkë në lidhje me komentet në Instagram dhe sjelljet që kanë me persona të tjerë.

Megjithatë, Andi duket se është lodhur nga përplasjet dhe teksa qëndronin në bagazhin e makinës, e tërhoqi dhe shkëmbyen puthje me njëri-tjetrin.

Andi: A i ke ly buzët? Duke e dit që kam me ti shly, prap i ke ly.

Jasmina: Pse e ke të sigurt?

Andi: Meqë ke përmendur gjithë kohës karamele e sheqer, thashë po ta jap pak sheqer.

TE TJERA

spot_img