HYRJELAJMELIFESTYLEMurati hoqi dorë prej saj, Sindi shpërthen në lot

Murati hoqi dorë prej saj, Sindi shpërthen në lot

Sindi nuk e priti aspak mirë afrimitetin mes Olës dhe Muratit në takim duke shkaktuar debat në puntatën e sotme. Sindi e cilësoi Muratin si çunak që jepet vetëm për gjënë fizike dhe bie pre e provokimeve.

“Kam sakrifikuar për një lidhje që ka qenë një gënjeshtër. Unë e konsideroja lidhje emocionale dhe mendoja se vërtetë kishim diçka që mes njëri-tjetrit ishte në progres, por në të vërtetë që provokimi i parë nga një femër e re, Murati i është dhënë. Mendoja se ishte mashkulli që i jepet një femre që i jep ndjenjat, jo gjënë fizike”, tha Sindi e prekur.

Ndërkohë Murati i kërkoi Sindit ta tërheqë deklaratën që është vetëm për të në emision dhe është e lirë të dalë me kë të dojë. Sindi e tërhoqi deklaratën dhe u shpreh tepër e zhgënjyer.

 

TE TJERA

spot_img