U arrestuan me forcë gjatë natës/ Kush janë disa nga kontrollorët që mbahen në polici?

680

Kujtojmë se pezullimi i punës nga kontrollorët e trafikut ajror në Rinas është bërë që ditën e djeshme. Ata kanë kërkesa të qarta dhe të panegociueshme:

- PUBLICITET -

Rikthim i kolegëve në punë;

Shfuqizim i vendimeve të bordit;

Rikthimi i pagës së plotë sipas kontratës kolektive;

Transparencë financiare e plotë për vitin 2020;

Një anëtar sindikate të jetë anëtar bordi.

- PUBLICITET -