SHKODER, NDAHET NGA JETA HAXHI FEJZI ZAGANJORI

577

Eshte ndare nga jeta Haxhi Fejzi Zaganjori.Lajmin e ka dhene ne faqen e tij ne Facebook edhe Myftiu i Shkodres, Imam Muhamed Sytari.

- PUBLICITET -

Allahu i Madhëruar ta pranoftë sakrificën dhe përkushtimin e pashembullt, Haxhi Fejzi Zaganjori!

Rahmeti i Allahut të mbuloftë, melekët e mëshirës të shoqërofshin dhe kontributet tuaja u pranofshin!

- PUBLICITET -