Besart Kadia ‘thumbon’ kontrollorët: Silluni siç ka emrin aeroporti, duroni me pak lekë siç thoshte ‘Nënë Tereza’

276

Zëvendës ministri Besart Kadia u ka kërkuar kontrollorëve të Albcontrol që të sillen si ‘Nënë Tereza’, siç ka emrin edhe aeroporti në Rinas. I ftuar në ‘Open”, Kadia tha se Nënë Tereza ishte shenjtore dhe thoshte se në kohët e vështira, duhet të durojmë me pak lekë.

Referuar këtyre fjalëve, Kadia tha se edhe kontrollorët duhet të duronin të paktën deri në maj, me kaq para.

“Unë mendoj të sillen si Nënë Tereza, siç ka edhe emrin vetë aeroporti. Nënë Tereza ishte shenjtore dhe thoshte se në kohët e vështira, duhet të durojmë me pak lekë. Edhe kontrollorët duhet të duronin të paktën deri në maj, me kaq para,”- tha Kadia.